FitPAWS Trax Donut

Naam FitPAWS Trax Donut
Artikelnummer 10030
Prijs
58,
95
  incl. 21% BTW
48,
72
 excl. 21% BTW
Waardering

De FitPaws Trax Donut kan worden gebruikt voor o.a. balanstraining of core-training

Het nieuwe materiaal zorgt voor extra grip en de afgeplatte basis biedt meer stabiliteit dan een bal of pindabal. Door de nopjes is deze Donut zeer geschikt voor honden met neurologische stoornissen. De nopjes zorgen voor sensorische prikkels en geven een zachte massage. Training op dit oppervlak triggert het lichaamsbewustzijn.

De afgeplatte basis biedt stabiliteit. Met uw hulp kan uw hond leren staan, zitten, liggen, zijwaarts stappen en andere nuttige oefeningen doen. Geschikt voor alle honden, van pup tot senior (mits ondersteuning).

De ronde vorm biedt een unieke balans uitdaging die ideaal is voor bepaalde krachtoefeningen en alleen de voorpoten van de hond hoeven daarvoor op de donut te staan. In deze positie werken vooral de spieren in het achterste deel. Maar als je de hond aanmoedigt om rond de donut te bewegen in deze positie dan helpt het ook de spieren aan de voorkant versterken omdat de donut heen en weer wiebelt. De hond moet dan zijn voorpoten gebruiken om de donut te stabiliseren. Deze oefening is uitstekend geschikt voor het ontwikkelen van proprioceptie en balans.

De nieuwe FitPaws Trax Donut beschikt over een Burst Resistant Quality systeem (anti-burst systeem). Het BRQ systeem zorgt ervoor dat de Donut langzaam leeg loopt (en niet knalt) indien deze lek raakt door invloed van buitenaf. Uw hond zal dus niet schrikken wanneer de Donut beschadigd raakt.

Let op: gebruik de donut uitsluitend als trainingsmateriaal en alleen onder toezicht. Laat de hond niet alleen met de donut.

De FitPAWS® Donut houder / ring is niet inbegrepen, maar kan apart besteld worden

Specificaties

  • Opgeblazen is de donut ongeveer 55 cm in diameter en 33 cm hoog
  • Kleur: paars
  • Inclusief pompje