Schutting A-vorm Groot

Naam Schutting A-vorm Groot
Artikelnummer 10311
Prijs
2395,-
  incl. 21% BTW
1.979,
34
 excl. 21% BTW
Levertijd 6-8 weken
Waardering
UItvoering

De A-vormige schutting groot is speciaal ontwikkeld voor openbare gelegenheden. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in een hondenspeeltuin!

Het platvorm is een speeltoestel voor honden voor een openbare hondenspeeltuin. Bekijk ons professionele aanbod hondenspeeltoestellen voor openbare gelegenheden of voor op een buitenterrein van een hondenschool.

Laat de hond in het midden lopen en geef voor een extra moeilijkheidsgraad het commando ‘blijf’ op de punt van de schutting. De schutting is voorzien van een antislip laag plus strategisch geplaatste dwarslatten, dus de hond kan niet gaan glijden. Ze leren hier hun balans te houden en het lichaam te coördineren. Ze leren te ‘durven’, zelfvertrouwen te ontwikkelen en samen te werken met hun baasje. Een mooie oefening voor vertrouwen en gehoorzaamheid.

Verkrijgbaar in twee uitvoeringen:
1. Uitgevoerd in RVS. Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Alle stalen delen zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat. Het gehele toestel kan in alle RAL-kleuren worden uitgevoerd.
2. Uitgevoerd in HDPE. De kunststof onderdelen zijn vervaardigd van 19 mm, uv-bestendig, HDPE. De kunststof delen (HDPE) zijn leverbaar in de kleuren: blauw, rood, oranje, geel, groen (appeltjes groen) en grijs.

Specificaties

  • Geschikt voor alle honden
  • Toestelafmetingen: L 320 x B 96 x H 75 cm
  • Benodigd oppervlak: L 320 x B 96 cm
  • Verankering: De staanders gaan 30 cm diep de grond in. Indien nodig, beton gebruiken voor meer stabiliteit
  • LET OP: dit pakket is te groot voor de reguliere pakketdienst en zal met een speciale expediteur moeten worden verzonden. De verzendkosten worden nog bepaald n.a.v. de totale order. U ontvangt van ons eerst nog een offerte met de verzendkosten.

Aanbevolen producten