Verzending en levering

Verzending:

Alle bestellingen worden per pakket opgestuurd. Onze pakketten worden met de DPD pakketdienst verzonden.

U kunt tijdens het afronden van uw bestelling een verschillend afleveradres en factuuradres kiezen. Het afleveradres mag bijvoorbeeld ook uw werkadres zijn. Het is niet mogelijk om een postbus als afleveradres door te geven.

Zodra uw bestelling verstuurd ontvangt u een e-mail van de DPD. Wij proberen alle DPD pakketten aan te bieden met de DPD Predict Service (dit is alleen mogelijk als we in het bezit zijn van uw e-mailadres ). Met de Predict service van DPD kunt u uw pakket overal volgen en zelfs nog aansturen indien nodig. Bekijk hier het afleverproces van DPD Predict.

Levertijd:

Bestellingen worden 1-2 werkdagen na de dag van bestelling geleverd. Indien een latere datum u beter schikt (bijvoorbeeld in verband met vakantie of dagen dat u wel/niet thuis bent om het product in ontvangst te nemen) kunt u uw gewenste afleverdatum aangeven. U kunt echter geen specifiek tijdstip aangegeven voor het afleveren, daar hebben wij geen invloed op.

Particulieren: bezorging op maandag tot en met zaterdag

Bedrijven: bezorging op maandag tot en met vrijdag.

Indien niet thuis:

Indien het pakket bij de eerste afleverpoging niet kan worden afgeleverd op het opgegeven adres, zal de chauffeur het pakket bij de buren proberen af te leveren. Als de chauffeur het pakket dan nog niet kan afleveren, dan wordt deze afgeleverd bij de dichtstbijzijnde DPD parcelshop. Via de track and trace code kunt u nog even nakijken bij welke parcelshop deze is afgeleverd.

Grote bestellingen (producten die niet in 1 of 2 dozen passen) of te grote afmetingen hebben (zoals bijvoorbeeld mini trampolines) worden verstuurd met een aparte expediteur en levering vindt plaats op afspraak. Bezorging op maandag tot en met vrijdag (dus niet op zaterdag).

Bij bestelling van producten die niet meer of tijdelijk niet op voorraad of leverbaar zijn zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen en u informeren over de verwachte levertijd. Wij zullen onze uiterste best doen om de producten zo spoedig mogelijk af te leveren.

Verzendkosten:

Nederland € 4,95 (incl. BTW)
België en Duitsland € 6,95 (incl. BTW).
Frankrijk 15,75 (incl. BTW).
Nederland orders boven € 50,- incl. BTW géén verzendkosten. België, Frankrijk en Duitsland orders boven € 75,- incl. BTW géén verzendkosten

Producten afhalen:

Het is uiteraard mogelijk uw bestelling bij ons af te halen op onze locatie op de Kruisboog 35, 3905 TE in Veenendaal (maandag tot en met vrijdag)

De meeste producten in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Graag even van te voren telefonisch overleg over de afhaaldatum en tijd, zodat we het voor u klaar kunnen zetten en even tijd voor u hebben. U kunt ons bereiken op Tel. +31 (0) 318-513142