FitPAWS® Wobble Board 50 cm

Naam FitPAWS® Wobble Board 50 cm
Artikelnummer 10003
Prijs
€ 74,50 incl. 21% BTW
€ 61,57 excl. 21% BTW
Waardering

Het FitPAWS® Wobble Board is een prachtig balansbord voor balanstraining voor gevorderden honden en core-stability training

Het balansbord heeft een antislip oppervlak van 50 cm doorsnede en heeft een houten steunpunt van 6 cm hoog, waarmee 360° dynamische rotatie mogelijk is. Terwijl uw hond werkt om in het midden van het balansbord te blijven staan, zal uw hond zijn core-spieren gebruiken en versterken. 
Balanstraining kan honden helpen met hun lichaamsbewustzijn (proprioceptie) en zelfvertrouwen, wanneer ze leren om te gaan met veranderende en onstabiele omgevingen.

Regelmatig trainen op het FitPAWS® Wobble Board is een goede manier om gezonde en sterke gewrichten, kracht, kernspieren en mobiliteit te verbeteren en te onderhouden.

Puppies kunnen al vroeg beginnen met balanstraining.

Het FitPAWS® Wobble Board kan ook worden gebruikt voor revalidatie, zoals gewichtsbelasting of spierversterking van ledematen.

Let op: gebruik het Wobble Board uitsluitend als trainingsmateriaal en alleen onder toezicht. Laat de hond niet alleen met het Wobble Board en voorkom dat de hond blessures oploopt of dat hij het materiaal kapot maakt.

Schrijf een review

Uw waardering

Stel een vraag over dit product

Aanbevolen producten