Balance Pad

Naam Balance Pad
Artikelnummer 9000
Prijs
39,-
  incl. 21% BTW
32,
23
 excl. 21% BTW
Waardering
Kleur

Train met de Balance Pad balans en coördinatie van uw hond

Voor fun en fitness of revalidatie, maar raadpleeg altijd eerst een therapeut voor trainingsadvies als je gericht wilt werken aan het trainen van balans, motoriek of spierkracht.

Geschikt voor bijvoorbeeld ‘voorpootjes op’ of ‘achterpootjes op’, en gemiddelde honden kunnen ook met alle pootjes op. Het Balance Pad is eigenlijk een kruising tussen een blok en een trainingsmat.

Het foam voelt voor de hond heel aangenaam. Het materiaal geeft mee, als je er met je hand in knijpt voel je het verende effect heel goed. Pas wel altijd op met scherpe hondennagels.

Het blok is watervast en zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het handzame formaat is het Balance Pad makkelijk op te bergen en zo ergens tussen of achter te schuiven. Zolang je niet zwaarder weegt dan 200 kilo, kun je er zelf ook op gaan staan en (balans)oefeningen doen. Dat is trouwens een stuk moeilijker dan het lijkt, want je zult dan merken dat het blok behoorlijk mee veert. Probeer het maar eens, op één been. Weet je meteen wat je van je hond vraagt!

Het leuke van deze Balance Pad: je kunt hem dus niet alleen voor je hond, maar ook voor jezelf gebruiken. Oefeningen voor mensen worden op posterformaat bijgeleverd. Als je met meerdere blokken werkt, kun je die op of tegen elkaar leggen. Of maak er een rij van laat de hond een pad van Pads lopen, waarbij je naar wens kunt variëren met meer of minder tussenruimte.

Let op: gebruik de balance pad uitsluitend als trainingsmateriaal en begeleid uw hond op het kussen. Laat de hond niet alleen met het Balance Pad en voorkom daarmee blessures en de mogelijkheid dat hij het materiaal kapot kan maken.

Specificaties Balance Pad 

  • Afmetingen: L 48 x B 39 x H 6 cm
  • Maximaal gewicht: 200 kg
  • Voorzien van antisliplaag
  • Leverbaar in blauw of zwart (zwart weer leverbaar vanaf half november 2017)