Ruilen en Retourneren

Indien u een product wilt retourneren, heeft u het recht volgens de Wet 'kopen op afstand' om dat binnen de bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het product retour te sturen. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd mits in 100% nieuw staat.

U dient binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen een melding van te maken bij onze klantenservice, waarin u aangeeft welk artikel u wilt retourneren en of u het wilt ruilen voor een ander artikel of uw aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) teruggestort wilt krijgen. Alprovi gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u.

Neemt u voor het retourneren contact met ons op via email: info@sportenspelvoordieren.nl of tel. 0031 (0)318-513142 of vul het retourformulier in.

Indien het product niet naar wens is, is de retour zending altijd voor rekening en risico van de verzender. U dient het pakket degelijk te verpakken en voldoende gefrankeerd aan ons te retourneren. Het is niet mogelijk om de bestelling aan de chauffeur van de pakketdienst mee terug te geven.

Mocht er door Alprovi een verkeerd of defect product zijn toegezonden dan zullen de retourkosten uiteraard niet voor eigen rekening komen.

Wanneer u een product retour stuurt, ontvangt u binnen enkele dagen een nieuw product of zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de terugzending worden terugbetaald.