Betalingsmogelijkheden

Klanten kunnen vooraf te betalen via iDEAL, PayPal of Mister Cash/Bancontact (voor België), allen veilige betaalmethoden op internet. Achteraf betaling is mogelijk via Billink (betaling achteraf) of bestelling onder rembours (extra kosten €22,50).

Betaling buitenland, factuur excl. BTW (ICP levering)

Tijdens het afrekenproces kiest u bij het tabblad betalen voor: ICP levering en vult u het BTW nummer in. U rondt de bestelling verder af. Wij sturen u een factuur met het bedrag excl. BTW. Zodra u deze heeft overgemaakt worden de goederen verstuurd.

Kunt u niet met een van deze betaalopties betalen, neem dan even contact op (telefonisch of via email), dan kunnen we u eventueel de optie bieden om vooraf of achteraf via een bankoverschrijving te betalen.
Betalingen met iDEAL, Billink, PayPal of  Mister Cash komen direct bij ons binnen, en kunnen wij sneller afhandelen en versturen.

IDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankier omgeving van de eigen bank. iDEAL is echter geen keurmerk. 
Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

PayPal

PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat wordt gebruikt door particulieren, webwinkels en veilingsites zoals eBay en Marktplaats. Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je aanmelden met een e-mailadres. Betalingen kun je met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening (waar je een tegoed op plaatst) doen.

Bij de optie PayPal betalen wordt u doorgelinkt naar de site van PayPal. Hier vult u uw wachtwoord van uw PayPal account in en drukt u op betalen. Zodra u deze heeft voltooid krijgen wij uw betalingsmelding binnen en zullen wij u bestelling afhandelen.

Achteraf betalen via Billink

Met ‘achteraf betalen’ bestel je eerst het product en betaal je achteraf binnen 14 dagen. Dit is mogelijk tot een maximale orderwaarde van € 250,- incl. BTW. Het is de ideale betaaloplossing voor als u onderweg bent of als u geen reader of creditcard bij de hand hebt. Betalen achteraf betekent dat de facturatie wordt overgenomen door Billink. Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, zal Billink uw gegevens realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. In het geval je wel bent toegelaten zal uw bestelling worden geaccepteerd en uitgeleverd. U ontvangt namens Alprovi het product en namens Billink een factuur per e-mail, met daarin de betalingsspecificaties. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

MasterCard / Visa

U kunt bij Alprovi ook met creditcard betalen. U kunt gebruiken maken van de volgende creditcards: Mastercard en Visa. Indien u kiest voor betaling met creditcard wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Pay.nl. Hier kunt u uw creditcard nummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Uw creditcard gegevens zijn niet inzichtelijk voor Alprovi en laat ook geen gegevens achter op onze website. Sinds 2010 maakt Visa (voor Mastercard en Visa) gebruik van 3-D secure technologie. Onder de naam 'Verified by Visa' heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. Alle betalingen die via Visa verlopen met gebruik van 3-D Secure zijn gegarandeerd via Visa.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is een Belgische betaalmethode waarmee consumenten gemakkelijk, veilig en snel uw online aankopen kunnen afrekenen. Bancontact/Mister Cash is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.
Om gebruik te maken van Bancontact/Mister Cash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. De Belgische banken die zijn aangesloten bij Bancontact/Mister Cash: KBC, Belfius, Fortis Bank, FINTRO, AXA bank, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank. Als u internet bankiert bij één van deze banken kunt u dus als betalingswijze MisterCash gebruiken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Financiële informatie
IBAN: NL90 INGB 0003 1357 68
BIC: INGBNL2A